MIRAU QUINA EXPOSICIÓ MÉS ORIGINAL!


El passat divendres 11 d'abril arribaren a la sala d'exposicions de s'Agrícola unes criatures articulades, que, mirades d'enfora es diria que semblava que tenien vida. Estam parlant de les escultures de l'argentí Emiliano Piñeyro, conegut com Emi, que es dedica a treballar amb materials reciclats i és capaç de crear uns resultats sorprenents. 

I és que l'escultor sap trobar el punt d'expressivitat en el moment d'unir aquestes peces, de tal manera que la ferralla es converteix en un animal o vegetal. Entre les saldadures podreu trobar-hi figueres de moro, un voltor, una granota, peixos, cans, uns moix, aranyes... que combinen la fredor del metall amb la calidesa de l'ésser viu que representen. No us perdeu aquesta exposició, que té per títol “Naturaleza Metálica”, anell al dit per expressar el que acabam d'explicar. Les peces restaran exposades fins diumenge dia 27.

Paral·lelament aquesta setmana comencen els preparatius per al IV Certamen de Pintura Jove de s'Agrícola, dotat amb un premi de 750 euros, amb la col·laboració de La Caixa.