ANDREU RIERA, IMPARABLE!

Aquest mes de juny ha estat gairebé una marató per a Andreu Riera, habitual col·laborador de la casa. Per molt atrafegats i carregats d'exàmens fins a les celles que  vagin els estudiants, segur que no tenen el mateix ritme de feina que el nostre pianista manacorí.
Va començar dia 6 a Inca, amb un Concert Homenatge al compositor Antoni Torrandell que rebé unes crítiques d'allò més bones. Dia 11 va fer un Concert al Corpus de Palma, a Ca'n Oms amb el violoncel.lista Miquel Àngel Aguiló.
Dos dies més tard, dia 13, vingué el Concert de solista tocant Rhapsody in Blue de Gershwin amb l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, a l'Auditorium de Palma, dintre del darrer concert de la temporada 2013-14. Els que varen tenir el privilegi d'assistir-hi no deixen d'esmentar la gran interpretació de n'Andreu.
El dimarts següent, dia 17, tocava el  Concert de Mozart amb l'Orquestra del Conservatori Superior de Música a l'Hotel Castilla Son Vida de Palma, funció que es repetirà dia 24 a l'església d'Algaida.
I encara no hem acabat! Dia 27 toca a un Concert Líric amb els cantants del Conservatori Superior a l'auditori de Sa Màniga i, en un altre ordre de coses, dia 30 iniciarà la gravació d'obres per a piano del manacorí Rafel Aguiló, produït per a Joan Bibiloni.
S'Agrícola t'envia l'enhorabona, Andreu, i que per molts anys ens puguis complaure amb la teva música!