ARRIBA EL “NEW PLANET” DE GYJHO

Diumenge que ve, dia 18 d'octubre, s'inaugura la primer exposició pictòrica de la temporada 15/16 i en aquest cas la mostra arriba de ben lluny, des d'Alemanya. L'artista és GYJHO, un reconegut pintor a nivell internacional que pretén donar a conèixer el món actual a través d'unes obres plenes de colors desperts i ben vius.
El títol conjunt és el de “New Planet” (planeta nou) i el seu lema central, que no és altre que “L'espai en la pintura en l'era digital” té la intenció de transportar-nos a móns minúsculs i alhora enormes, els centre dels quals és sempre l'home. És una reformulació del macrocosmos i del microcosmos. A través de la interacció de totes les informacions que ens arriben de totes bandes, els humans del segle XXI tenim la sensació que vivim en un “New Planet”, és una nova perspectiva de la nostra evolució. Cada artista ens ofereix la seva visió particular i única del món i també les seves propostes de millora, a la recerca d'un major benestar universal, perquè l'art és sempre una reflexió de la realitat que ens envolta acompanyada d'una via de solució. El renou ambiental actual, la vida agitada, l'stress diari tractats per GYJHO són reconduïts cap a un “New Planet”, l'artista vol crear un nou món.

Frank Gyjho, artísticament conegut com GYJHO,(Cottbus 1954) celebra amb aquesta exposició “New Planet” els seus 40 anys de vida artística. És una llarga trajectòria, que va començar ben prest, quan, als quinze anys, amb els primers diners que va guanyar, es va comprar un estoig de pintura professional. Al llarg de la seva carrera com a pintor ha estat el fundador del grup artístic “Proxima Multimedia”, ha exposat arreu del món: des des de galeries del Soho, NY a Tokio, passant per Reutlingen, Stuttgart, Borken, Biberach, Filderstadt, Múnic, ...
Exposa a Manacor per primera vegada, tot i que el 2015 va fer una mostra a la sala del centre cultural Cap Vermell de Cala Rajada. Podreu veure l'exposició del 18 d'octubre fins al 8 de novembre.
Enhorabona, GYJHO, i des de s'Agrícola te desitjam un gran èxit!