DIEGO BLANCO I PAU BLANCO: EXPERIÈNCIA I INNOCÈNCIA VAN DE LA MÀ

El divendres 17 de juny, a les set de l’horabaixa, inauguràvem a la sala d’exposicions de l’Associació Cultural s’Agrícola la darrera exposició de la temporada 15 -16: l’original exposició de pintura a quatre mans entre Diego Blanco i Pau Blanco Castillo, amb el títol de “Col.laboracions”.

No havíem tingut l'oportunitat de gaudir de cap mostra com aquesta, que  és la combinació de l’experiència i la maduresa de Diego Blanco (pintor, fotògraf i músic) amb la infantesa, la innocència i la frescor de Pau Blanco (nebot del pintor, que té només 8 anys). L’exposició és el resultat de tres anys de pinzellades conjuntes entre oncle i nebot, la qual cosa els ha permès no només pintar i disfrutar sinó unir-los més personalment.

Tota la mostra està estructurada en parelles de quadres, perquè cada obra és el resultat de la unió de les quatre mans dels artistes, la madura i la jove.
Hi va haver un gran èxit de participació i de públic: els amics d'en Pau no es van voler perdre la primera exposició i, per tant, el debut, del jove artista.

L’exposició es podrà visitar fins el proper 30 de juny.