CONCERT DE TRES CELLOS WORKS A S'AGRÍCOLA



El proper diumenge dia 19 de febrer, a les set de l’horabaixa, podrem assistir al concert de 3 Cellos Works al’Associació Cultural s’Agrícola.
La formació 3 Cellos Works està formada per Gabriel Fiol Roca, Joana Gual Ramón i Dmitry Struchkov.

Gabriel Fiol, nascut a Felanitx, finalitza els seus estudis de Grau Superior amb el premi extraordinari de fi de carrera al Conservatori Superior de les Illes Balears. Ha tocat arreu del món amb nombroses formacions de cambra i orquestres. Compagina els concerts amb la docència. L’any 2014 va publicar el seu primer LP en solitari, Cello Works, on interpreta peces pròpies per a tres violoncels, fusionant un estil entre bandes sonores i músiques del món.
Joana Gual Ramon ha estudiat amb Peter Thiemann a Barcelona i va acabar els seus estudis al Conservatori Superior de música de Hannover (Alemanya) amb Klaus Heitz. Ha estat becada per la Fundació Pau Casals cinc anys consecutius i ha tocat com a solista a diferents orquestres. Actualment és professora de violoncel del Centre Educatiu Àgora Portals.
Dmitry Struchkov, nascut a Minsk (Bielorrússia), ha estudiat al Gymnasium College a Minsk I va acabar els seus estudis en el Conservatori Superior de música de Hannover, amb Klaus Heitz. Ha interpretat concerts com a solista amb l’Orquetra Sinfònica Nacional de Bielorrússia i amb diferents grups de música de cambra. Actualment col·labora amb l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears i amb l’Orquestra del Palau de les Arts de València.
Al concert que ens oferiran a l’Agrícola ens interpretaran peces de Bach, Piazzola i del propi Gabriel Fiol, entre d’altres.
Quedau tots convidats!