NOVA EXPOSICIÓ D'ERNESTO RODRÍGUEZ A S'AGRÍCOLA

La sala d'exposicions de s'Agrícola obre la tercera temporada sota el president Llorenç Femenias amb una exposició d'escultures de l'artista Ernesto Rodríguez. Serà aquest dissabte dia 8 d'abril a les 20 hrs.
Ernesto Rodríguez Nogueira, nascut a Cuba el 1975. L'escultor, arribat a Mallorca el 1999, s'ha especialitzat en ceràmica i en gravat. S'ha format al prestigiós taller felanitxer de can Vermell i, de la mà de Joan Riera Ferrari, ha elaborat gravats al taller de S'Auba, a Manacor.

Ernesto Rodríguez ha visitat ja anteriorment la sala d'exposicions i conferències de s'Agrícola i ha exposat també, entre d'altres, a les galeries Camí del Mar, Fundació Riera Ferrari, Centre Cultural Da Vinci, Galeria Marimon, Galeria Sacma, Casal Can Pere Antoni, Galeria Estil Art i al Golf Son Quint. Ernesto ha treballat diferents estils, tècniques i materials. Algunes de les seves escultures, en especial una col·lecció de torsos, recorden les corbes del realisme clàssic grec. D'altres han estat inspirades en les Meninas.
La mostra romandrà oberta al públic fins al dia 20 d'abril.