Tres actes per abans de Sant Antoni


Divendres, dia 10 a les 20.h hi haurà una Xerrada / col·loqui sobre el darrer llibre que ha escrit en Damià Duran “Els Pobres”. Tindrem el plaer de contar amb l’autor que contestarà a diverses preguntes sobre el llibre que anirà formulant Tomeu Matamalas, i desprès també podrà intervenir el públic assistent.

Dissabte, dia 11 a les 20.h, se inaugurarà una exposició de diverses obres de Don Llorenç Bonnin (prevere). En aquesta exposició, Bartomeu Matamalas ens ferà un tast de la vida i obra del enyorat i peculiar capellà manacorí.

I el diumenge,  dia 12 a les 19.h hi haurà un magnífic concert de  Cançons d’amor i enyorança

Lieders del Romanticisme europeu interpretats com a duets o solos per les sopranos Irina Cotseli i Aina Martínez, amb Jaume Tomàs al piano i Christian Hoel Skjønhaug al contrabaix.

El concert proposa un recorregut per diferents Lieder o cançons breus de compositors com Shumann, Brahms, Strauss, Mendelssohn i altres compositors, acompanyats dels recitats poètics dels textos traduïts i adaptats al català per Aina Martínez.

Cançons que parlen de l'amor i els plaers que acompanyen el bon temps, i cóm aquests s'esvaeixen quan arriba el fred i la tardor.