INAUGURADA L’EXPOSICIÓ D’ÀFRICA JUAN A S’AGRÍCOLA

 

        Amb el títol «S.O.S. salvem la mar» dissabte passat s’inaugurà l’exposició de la gran pintora Àfrica Juan a la sala d’exposicions de l’Associació Cultural S’Agrícola de Manacor la qual podrà ser visitada fins dia 25 de març. 

        La presentació fou a càrrec de la que subscriu i del president de S’Agrícola Llorenç Femenias. 

        Àfrica Juan ( Calvià, 1966 ) s’inicià  en l’art molt jove, iniciant la seva formació artística en l’Escola d’Arts i Oficis de Palma i en diversos tallers d’artistes; té un gran bagatge artístic a les seves espatlles, realitzant exposicions per Mallorca i la península i també a nivell internacional. Aquesta pintora mallorquina dedica tot el temps a l’art, a més de pintar els seus quadres, és professora de dibuix i pintura per la qual cosa la seva vida està dedicada a l’art. 

        A l’exposició de S’Agrícola va assolir un èxit més en la seva llarga carrera artística. Àfrica Juan desenvolupa tota la seva creativitat que canalitza a través d’un missatge que apel·la la consciència  i promou el cinisme mediambiental que es reflecteix a la seva obra amb una simple pinzellada de relleus, matisos salats de profunds i bells colors de les nostres mars on varem poder observar una obra molt representativa de l’actual societat. El seu treball transmet la força expressiva de les seves emocions que la caracteritza contra la contaminació marina de les nostres aigües, ella pinta i llança missatges des de la seva ànima i amb la seva obra ofereix una profunda reflexió. La seva ma ferma guia el matís de la pinzellada deixant clar el seu amor per la mar. El seu art figuratiu és una eina i una manera de dir coses, de dir protegiu la mar ja que la mar és de tots.

                                                      Ana Mascaró,   assessora cultural