S'Agrícola participa en La Vila del llibre.

 

Dissabte passat, la nostra sala d’actes va esser escollida per a l’Organització de La Vila del Llibre, per a dur a terme la presentació de “Els Senyors de Palma. Història oral” de la   filóloga i escriptora mallorquina Antònia Sabater Vallespir. 

L’acte meravellosament conduït per la Doctora en Llengua i Literatura Catalanes Maria Magdalena Gelabert Miró ( A d’Or de s’Agrícola 2019) va esser de lo més entretingut, per espai de més d’una hora varem poder descobrir costums, maneres de parlar, i maneres de viure dels Senyors de Ciutat i que va perdurar fins els principis del segle XX. 

Les explicacions que ens donava Antònia Sabater, no feien més que obrir cada vegada que parlava noves coses desconegudes per molta de gent, i que ella va recuperar amb entrevistes orals a fills i nets dels darrers “Senyors” de Palma.

         Per acabar i desprès d’una gran ovació per part del nombrós públic assistent a l’acte, l’escriptora Antònia Sabater va signar i dedicar el seu llibre. 

Per part de L’Associació Cultural de Manacor, tan sols volem manifestar la nostra satisfacció per haver pogut participar de aquest gran esdeveniment cultural que va esser La Vila del Llibre, i agrair a Maria Magdalena Gelabert, i al comissari dels actes Antoni Gomila ( A d’Or de s’Agrícola 2022), i a l’Ajuntament de Manacor,  el que pensessin amb s’Agrícola per aquest acte. 

Moltes gràcies i enhorabona per el gran èxit assolit en La Vila del Llibre, Manacor 2022.