INAUGURACIÓ DE NILS BURWITZ

 

     El passat 4 de març Nils Burwitz, considerat un dels artistes més importants i reconeguts del món, va inaugurar una exposició al saló d’actes de l’Associació Cultural S’Agrícola.

     Nils du més de mitja vida a Valldemossa, on es va instal·lar l’any 1976 i des d’aleshores ha rebut moltes distincions  com el de «primer ciutadà europeu de les Balears», el premi «Ciutat de Palma», el premi «Diario de Mallorca» o el premi populars «cadena Cope».

      La inauguració de l’exposició «Els bancals de Marina» tingué un èxit rotund i va comptar amb una nombrosa assistència de persones entre les quals podríem destacar els germans Tomàs i Williams Graves.

       Va presentar l’acte la que subscriu per donar la paraula al pintor que va explicar un poc el seu art i la seva història. El president Llorenç Femenies va tancar l’acte amb unes paraules d’agraïment a Nils per haver elegit s’Agrícola per realitzar aquesta magnífica exposició.

        Nils Burwitz ha estat molt generós amb la nostra entitat ja que ens ha fet donació de dues obres, una que és una imatge del poble de Valldemossa amb el campanar de l’església en un primer pla i l’altra un quadre on vol cridar l’atenció del mal estat de la platja de Ca’n Pere Antoni de Ciutat. Varem poder veure entre el públic gent que s’interessava i adquiria quadres del pintor.

     Des d’aquí animam a visitar aquesta excel·lent mostra de pintura la qual estarà exposada fins dia 25 de març. 

                                      Ana Mascaró,   assessora d’art