Mostra d'obra gràfica a s'Agrícola

Dissabte dia 3 a les 19 hs se inaugurarà una exposició d'obra gràfica a s'Agricola

Actualment la presència d'obra gràfica a exposicions és molt comuna  ja que aquesta forma d'expressió permet arribar a un públic  i col·leccionisme més ampla. Comprar aquest tipus d'obra és una forma de socialitzar l'art amb uns preus molt més assequibles que l'obra original. 

Normalment l'artista crea sèries limitades d'obres a partir de la transferència d'una imatge d'un suport a un altre. Els procediments per la creació d'aquesta obra són nombrosos, diversos i molt similars però amb diferents tècniques que permeten moltes possibilitats creatives.

A l'exposició hi trobarem gravats, litografies i serigrafies de diversos artistes, homes i dones, alguns  ja desapareguts, alguns molt actuals i altres de més joves que continuen utilitzant mètodes artesanals per expressar la seva creativitat. 

Hem de dir que la majoria dels grans artistes han experimentat i treballat l'obra gràfica com una forma de democratitzar l'art obtenint excel·lents resultats.

A la mostra podrem veure obra de Campano, Phillips, Guinovart, Bird, Solano, Lootz, Juli Ramis, Bernadi Roig, Sapere... entre altres.