I ARA... QUE PARLI LA MÚSICA

Sí, amics! Diumenge dia 16, a les 20 hrs, estrenam la temporada musical amb l'òpera en un acte Rita, de G. Donizetti. La direcció coral i musical és a càrrec del professor Josep Miquel Ribot. 
No fa falta presentar el pianista, el nostre Andreu Riera, que darrerament, dins el mes d'octubre, ha fet totes aquestes activitats:

Dia 4: darrer concert de les "Serenates a l'Auba" juntament amb la Coral Universitat Illes Balears.

Dia 9: Presentació del CD Winter in Flames al Círculo del Liceu de Barcelona.

Dia 10: Concert a l'Auditori Josep Carreras de Vilaseca, Tarragona.

Dia 21: Sessió de Gravació de Música per a piano de Rafel Aguiló, Estudi Ca's Músic, a Santa Eugènia

Dia 27: Concert de Solista Concert KV 414 de Mozart amb l'Orquestra de la Fundació Studium Aureum, a l'Auditori del Conservatori de Palma.


Passem ara als cantants:
IRENE GILI, soprano

Nascuda a Artà (Mallorca) on comença la seva afició per la música i s’interessa pel món coral. És diplomada en magisteri musical per la Universitat de les IIles Balears i actualment estudia cant al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears amb Josep Miquel Ribot.Va iniciar els seus estudis amb la soprano Carina Mora i els va continuar al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb Àngels Miró on va compaginar la seva formació vocal amb la participació al Cor Jove de l’Orfeó Català, dirigit per Esteve Nabona. Posteriorment seguí la seva formació al Conservatori Professional de Música de les Illes Balears, amb Antoni Aragón i Joana Llabrés.
Ha estudiat cant amb Elena Copons, Manuela Soto, David Mason, Cristina Miatello, Michelle Wegwart i Carlos Mena.
Ha col.laborat en diferents produccions de teatre musical: El llibre de la selva, de Gra6 teatre i La meva Blancaneus de Miquel Mestre, produïda per Fila7 teatre.
Actualment és membre de la Coral Universitat de les Illes Balears i del cor de cambra Poema Harmònic, ambdues formacions dirigides per Joan Company, en les quals ha participat en diverses ocasions com a solista. També coodirigeix la coral infantil Cincset (coral filial de la Coral Universitat de les Illes Balears)
Recentment ha participat en el projecte VI de FÒNICS 2.0 dirigit per Lluís Vilamajó i a les Masterclasses del V llibre de Madrigals de Monteverdi de la Universitat d'estiu de Saragossa impartides per Eduardo López Banzo i Carlos Mena.
Com a solista, ha col.laborat amb l’orquestra barroca Ars Musicae , amb l’orquestra simfònica de les Illes Balears i amb la Banda Municipal de Palma.

ÁLVARO CHAVES, tenor

 Álvaro Chaves va començar a cantar essent molt petit al Cor de Nins Cantors del col.legi Sant
Francesc. Va compaginar els estudis de Grau Mitjà de Cant amb els de Magisteri Musical essent
alumne de Fanny Marí, Núria Blàzquez i Baltasar Bibiloni.
Ha estat estudiant de Cant també a València amb els mestres Miquel Bou i Francisco Valls.
També ha estat alumne d'Andreu Riera, David Mason i Pablo López.
Ha interpretat diferents rols d'òpera, sarsuela i musical al Teatre Principal de Palma i Auditòrium
de Palma de Mallorca.
Actualment estudia el Grau Superior de Cant tutelat per Josep Ribot, Yuko Muzutani i Michelle
Wegart.


JOAN MIQUEL MUÑOZ, baríton



Neix a Palma, l’any 1990. És diplomat en Magisteri Musical per la Universitat de les Illes Balears. Inicia la seva formació musical a les corals del col·legi Sant Josep Obrer, on comença a estudiar cant amb la professora Margalida Ripoll. Ha rebut consells de Fanny Marí, Antoni Aragón, Joana Llabrés, Amelia Felle, David Mason i Michelle Wegwart. Actualment realitza els estudis de cant al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears (CSMIB) amb Josep Miquel Ribot. Ha format part del World Youth Choir, Tenso Europe Chamber Choir i de la Coral Universitat de les Illes Balears, amb qui inicia la seva activitat com a solista.
Entre les seves actuacions hi destaquen el Messiah de Haendel i la Passió segons Sant Joan de Bach al Teatre Principal de Palma, la Novena Simfonia de Beethoven al Castell de Bellver de Palma, les Five Mystical Songs de R. Vaughan Williams a l’Auditori del CSMIB, així com el Via Crucis de Liszt i el Requiem de Fauré a la Catedral de Mallorca. El juliol de 2013, debuta al Palau de la Música Catalana de Barcelona amb el Requiem de Mozart juntament amb l’Orquestra Barroca Catalana i el Cor Jove de l’Orfeó Català. En el camp de l’òpera, ha participat com a solista en la XXVIII Temporada d’Òpera del Teatre Principal de Palma a Rigoletto i Otello.
Ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, l’Orquestra Simfònica del CSMIB, l’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans i l’Orquestra Barroca Ars Musicae.