L'OBRA D'ELISEO FERRÁNDIZ ARRIBA A S'AGRÍCOLA


Tenim el gust de presentar-vos a Manacor aquest jove pintor, Eliseo Coloma Ferrándiz, un alcoià deixeble del pintor de la mateixa localitat Copérnico García Mollá. La seva pintura expressa una profunda admiració per l'essència femenina i la seva bellesa. Eliseo plasma els encants del cos femení amb tota mena de detalls. Aquesta fal·lera pel cos femení ja li ve d'enrera: des de nin dibuixava les seves companyes de classe i la seva gran destresa amb el llapis va fer que s'encaminàs cap al perfeccionament d'aquesta tècnica. Però, a banda del dibuix, les seves col·leccions inclouen obres figuratives a l'oli, pastel i grafit. En tota la seva obra traspua aquesta recerca de la perfecció en els detalls. La sensació de frescor que trasmeten les seves pinzellades potencia la realitat fins a la màxima expressió.

A banda de pintar, Eliseo també ensenya els seus sabers al seu taller a Porreres.
Anem ara a repassar el seu currículum artístic. Eliseo Ferrándiz ha fet les següents exposicions individuals:
2014 - Palma Art Gallery i Centre Cultural Porreres (Sant Roc).
2013 - Santa Catalina Cultural i Mar i Terra (Palma de Mallorca).
2012 - Retrospectiva. Centre Cívic (Colònia de Sant Jordi).
2011 - D.G.T.S.S. (Palma de Mallorca), Centre cultural La Caixa / Sant Roc (Porreres), Galeria Matisos (Ses Salines) i Nit de l´art 2011
2010 - Centre cultural La Caixa / Sant Roc (Porreres), Fira de l´art de Llucmajor 2010 i Galeria Fondamenta (Palma de Mallorca).
2009 - Festival de la Música i l'art, Auditori de Capdepera  i Fira de l´art de Llucmajor 09.
2008 - Fira de l´art de Llucmajor 2008.