OBOÈ I PIANO ENS ESPEREN DIVENDRES

El pròxim divendres 12 de juny a les 20:30 hi haurà un espectacular concert de piano i oboè amb dos intèrprets de primera: el manacorí Andreu Riera i l'oboista Juan Rodríguez Zarzo, amb un interessant programa que inclourà peces de R. Schumann, C. Saint- Saëns, J. D. Kalliwoda, A. Pochielli i A. Pasculli.



Juan Rodríguez Zarzo, oboè


Neix a Vilamarxant (València) en 1973. Cursa estudis musicals al
  Conservatori Superior Joaquim Rodrigo de València amb el catedràtic F. Salanova. També estudia amb els professors Ramón Puchades (Orquestra Nacional d´Espanya) i Lothar Koch (Solista de la Filharmònica de Berlín).


És oboè solista de l
´Orquestra Simfònica de Balears  des de 1993 fins 2006. Actua com a solista amb diferents agrupacions ,destacant: O.S.B. Ciutat de Palma, Orquesta de Cambra Illa de Menorca, Camerata Sa Nostra, Orquestra Solistes de Mallorca, etc,... interpretant obres de Cimarosa, Marcello, Albinoni, Bach, Mozart, R. Strauss, … amb els directors  Ignacio Yepes, Salvador Brotons,  Philip Bender,  Edmon  Colomer, Franz-Poul Decker, Barry Sargent,…


El 1997 guanya el concurs per a joves intèrprets
 cel·lebrat a la localitat valenciana de Villar del Arzobispo. Aquest mateix any obté el primer premi de música de cambra amb quintet Psicofonies al concurs Art Jove, organitzat pel Govern de les Illes Balears. Amb el grup Image Ensemble obté en 2005 el primer premi en el concurs “Paper de Música” de Capellades. Ha col·laborat amb diverses formacions simfòniques i camerístiques com l´Orquestra Virtuosos de Moscú, l´Orquestra Municipal de València i l´Orquestra Nacional d´Espanya, actuant a diferents festivals internacionals i cicles de concerts.


Col·labora
 com a professor de vent fusta a l´Orquestra Jove dels Països Catalans.
Ha estat professor associat de repertori orquestral per a oboè i música de cambra al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.


En l
´actualitat , i des de 2006, és professor de la Banda Municipal de Palma.