DISSABTE QUE VE TOCA CULTURA POPULAR AMB MARTÍ SÀEZ

El proper dissabte dia 12 de març tendrem l’oportunitat d’assistir a un concert de Martí Sàez a l’Associació Cultural s’Agrícola. Serà a les vuit i mitja de l’horabaixa i farà la presentació Felip Munar.
Martí Sàez i Madrona va néixer a Felanitx l’any 1961, però la seva infantesa i joventut van transcórrer a Manacor. Va estudiar música al Conservatori de Palma, realitzant cursos d'especialització a la Royal Opera House de Londres i a la Metropolitan Opera Guild de Nova York. Va estudiar Magisteri a la UIB i, des de 1986, es dedica a la docència musical. Ha treballat a diferents escoles de Mallorca, d'Itàlia i del Marroc, i actualment, és director del CEIP Norai, del Port d’Alcúdia.
Com a músic ha creat i dirigit diferents grups: Cap-pela, Ars Antiqua, Estudi Vocal, Orquestra In tempo, Coral Ciutat d’Alcúdia, Cor de Pollença, Coral de Sa Pobla…
Com a compositor, es va fer càrrec de la banda sonora de la pel·lícula “Lo bon rei”, de Pere March; i dels musicals "Anomenat Lo Tort", de Miquel Mestre, “Després de la desgràcia”, “Bandejat” i “La deixa”, de Pere Salas. Dins el camp dels musicals infantils ha escrit i composat "Ventafocs, un musical", "De malnom: Caputxeta", "Quina Blancaneus?" i "La Moixa amb botes"
Des de fa vuit anys, i en estreta col·laboració amb el glosador Antoni Bisanyes, ha posat música a un bon grapat de les seves gloses i dècimes, algunes d'elles recullides en el disc "No hi ha temps que no torn".
Actualment està preparant un segon disc en el qual, a més de les lletres d'Antoni Bisanyes, podrem sentir d'altres escrites pel mateix Martí Sàez.