QUEDA INAUGURADA L'EXPOSICIÓ "AGEOGRÁFICAS" DE LEO LÓPEZ

El passat divendres la sala d'exposicions i conferències de l'Associació Cultural s'Agrícola va quedar vestida de festa perquè hi va haver una inauguració de luxe. Començam per les amables notes al piano que Anna Roig va tocar i cantar, fent una versió de l'Alleluyah de Leonard Cohen, a qui es va retre homenatge arran de la seva recent desaparició.
Acte seguit, unes paraules de benvinguda a càrrec de la vocal de cultura, Antònia Soler. Després féu un emotiu parlament l'amic personal de l'artista, Joan Barceló i Matas, que destacà el gran paper de s'Agrícola dins la difusió de la cultura a Manacor i va farcir el seu discurs de cites de pintors, filòsofs grecs i altres pensadors per acabar amb uns mots d'Albert Einstein dirigits al pintor.

Llavors era el torn de Casilda Domínguez, que s'autoproclamà comissària de l'exposició, i que va explicar detalls tècnics i ajudà a l'acostament del públic a les obres. 
Finalment, unes emocionadíssimes paraules de Leo, que, en aquest recorregut gairebé místic, ha retut també homenatge a la seva mare, l'últim dels retrats femenins exposats, sobri però alhora d'una gran força. La música de Yiruma novament al piano tancà la part formal de l'acte.






Es tracta d'una bella i variada exposició, plena de suggeriments i petits detalls molt significatius, que convida a un viatge cap a l'interior, tot recordant experiències personals. No us la perdeu!