"AIGÜES D'UNA ROCA", LA NOVA EXPOSICIÓ

L'Associació Cultural S'Agrícola els convida a l'exposició de Llorenç Garrit “Aigües d'una roca” en la que ens farà gaudir d'una visió personal i magnífica del paisatge marítim. Serà aquest pròxim divendres dia 9 de desembre a les 20 hrs.
Garrit presenta una nova visió de la mar centrada en les aigües i les roques com a principals elements simbiòtics i, gairebé antagònics, que generen una visió única.
Trobarem penyasegats banyats pel tranquil vaivé de les ones, matissos i policromies a les aigües i roques, el contrast entre el moviment continu de l'aigua i la quietud impertèrrita de la roca.
Garrit, artista multidisciplinar i il·lustrador, ens delecta amb la precisió i perfecció d'una tècnica depurada i dominada, ens transporta a la vorera de la mar. Plasma perfectament un paisatge ple de matissos i contrapunts, captant i sintetitzant la vertadera essència mediterrània.


Les “aigües d’una roca” són les aigües de la vida... L’ull de Llorenç Garrit és l’ull que les contempla i que les entén. El pinzell d'en Llorenç és el vehicle que ens hi endinsa i ens les mostra atractives i amables. Són les aigües potents i excitades, però refulgents de serenor. Les aigües i la roca, on comença l’una, on comencen les altres? On acaben ambdues? El mestall és harmoniós: la terra -la roca- es difumina, gairebé desapareix en la llunyania, esvaïda pel mar... les aigües, coratjoses però amables, inunden de llum i de globus de colors freds -paradoxalment calidíssims- el roquissar. Llorenç Garrit veu la roca i l’aigua amb una mirada afable que ens omple d’esperança, que il·lumina per uns instants la tenebra que ens cobreix i asserena un moment els nostres esperits neguitosos.