S'AGRÍCOLA TIRA LA CASA PER LA FINESTRA

Les festes de Nadal arriben avançades a s'Agrícola, ja que començaran el pròxim divendres 16 de desembre amb una gran gala. La sala no podia estar millor bastida, amb l'exposició del jove pintor natural de Santanyí, Llorenç Garrit, que exposa “Aigües d'una roca”, de temàtica plenament illenca, ben nostra, i que promet com a artista, ja que té entre bastidors també una altre gran projecte que lliga gairebé una cinquantena de versos de poetes catalans amb una obra pictòrica original seva. Aquesta exposició es podrà veure a començaments del 2017 a Canet de Mar i posteriorment, al llarg de l'any, anirà visitant diferents sales d'exposicions mallorquines.
Tornem a la festa que ens espera: com és costum abans de Nadal, es ret homenatge als socis que dins l'any han complert els 90 anys i se'ls prepara un diploma. Així es començarà. 
Després hi haurà un concert de clarinet i piano amb els joves músics José Manuel Hita i Anna Meritxell Roig. I com a traca final, la presentació d'un llibre que reuneix tota la història de s'Agrícola, des del començament fins a l'actualitat, amb moltes il·lustracions dels moments més assenyalats: S'Agrícola, de sindicat agrícola a associació cultural, a càrrec del professor Joan Barceló i Matas i, naturalment, les autores, les manacorines Dolors Domíguez i Margalida Febrer.
No us perdeu aquest gran esdeveniment, el pròxim divendres 16 de desembre a les 20.15 a la sala de conferències i exposicions de s'Agrícola.