ACTUACIÓ DE NOVA PARTY BAND A S'AGRÍCOLA




 Diumenge, dia 9 de desembre, a les 7 de l'horabaixa, seguint la programació musical prevista per L'Associació Cultural s'Agrícola de cara  a la temporada cultural 2018-2019, Nova Party Band, un quartet format pel guitarrista Unai Iker, el pianista Dani Nadal, el baterista Pedro Martínez i la cantant Marga Ros ens oferiren una  interessantíssima actuació a la sala d'exposicions del primer pis de s'Agrícola, que estava totalment plena.
Marga Ros, acompanyada per Unai, Dani i Pedro, va desplegar durant més d'una hora i amb una increïble energia un extensíssim repertori que va incloure temes  del Soul, del Funk, del Blues, del Rock i del Pop  d'autors tan coneguts i celebrats com Stevie Wonder, Lionel Ritchie, Amy Whinehouse o Bryan Adams. Unes cançons entranyables fàcilment recognoscibles per qualsevol persona a qui li agradi la música i que van ser rebudes amb entusiasme per un públic molt ben predisposat.
Nova Party Band tancaren l'actuació amb un clàssic dels Bee Gees adaptat al català per Tomeu Penya, feim referència a Illes dins un riu. Que la gent va cantar a “coro” amb na Marga Ros. A petició del públic, els músics oferiren un bis durant el qual cada un d'ells va aportar un solo del seu instrument.
Una vetlada musical esplèndida d'una sèrie de concerts inclosos dins el 2018 que tancarà el guitarrista flamenc Juan Reyes el proper 22 de desembre.