CONFERÈNCIA DEL DOCTOR CARLES BONA



El divendres 22 de març s'Agrícola de Manacor va acollir una interessant conferència del doctor Carles Bona, catedràtic de Física Teòrica de la Universitat de les Illes Balears, titulada "Stephen Hawking, la seva vida, la seva obra". A la mateixa els assistents varen poder conèixer aspectes interessants de la vida de Hawking, com la seva estança d'un estiu a Deià a la seva infantesa, el diagnòstic de l'ELA a 21 anys, amb una esperança de vida d'uns 2 anys, la lluita i superació personal i sobretot, els aspectes de les seves aportacions a la ciència. 

El doctor Bona va explicar, de forma clara i senzilla, les teories de Hawking damunt els forats negres, la singularitat, l'inici de l'Univers, etc. La teoria de la relativitat de l'insigne Albert Einstein també va esser objecta de la conferència i va explicar com la mateixa, a través de distintes investigacions i experimentació, es va demostrant tots els postulats d'aquesta, on no han estat petites les aportacions de Hawking. 

En definitiva una molt interessant conferència, part dels assistents varen demanar a s'Agrícola i el doctor Bona que es programi una segona centrada exclusivament damunt la teoria de la relativitat. Esperem que la mateixa es materialitzi dins breu termini.