EXPOSICIÓ COL.LECTIVA DE PINTURA DEDICADA A LA SETMANA SANTA

Inauguració exposició col·lectiva dedicada a la Setmana Santa

El divendres 5 d'abril a la sala d'exposicions de l'Associació Cultural s'Agrícola de Manacor acollirà una excel·lent exposició col·lectiva dedicada a la setmana Santa. La inauguració serà a les 20 h i podrà ser visitada fins al 21 d'abril. Participen els pintors, Catalina Artigues, Antònia Rosselló, Maria Pinya, Joan Brunet, Rafel Perelló, Catalina Amengual, Jaume Rosselló "Robi", Francisca Muntaner i Ana Mascaró. L'exposició també comptarà amb obres de l'Associació de Confraries de Setmana Santa de Manacor.
Els pintors abans mencionats oferiran la seva obra per una posterior subhasta benèfica, organitzada per l'Associació de Confraries, a favor de la Comarca de Llevant per la torrentada que fa mesos varen sofrir Sant Llorenç, Son Carrió, S'Illot i Artà. 
s'Agrícola obri les seves portes a l'art, organitzant aquesta interessant mostra en col·laboració amb l'Associació de Confraries de Setmana Santa de Manacor que dirigeix Maria Sansó. El celebrarem amb un petit refrigeri i un brindis per als artistes que han volgut col·laborar a aquesta exposició i han fet donació de les seves obres.. No es poden perdre aquesta cita amb l'art.

Ana Mascaró, Assessora cultural de s'Agrícola.