Acaba la exposició de cartells del Teatre Principal.


       Avui acaba el temps per poder veure la exposició que se va inaugurar Dissabte dia 23 de novembre  se va inaugurar la exposició “Teatre Principal 1922 – 1968: 47 anys d’història a través dels seus cartells.
      La exposició, que  està formada per una seria de cartells representatius de diverses representacions teatrals i musicals, que es dugueren a terme durant el mig segle que va estar obert el Teatre. Per clourà la exposició hi ha 4 imatges molt significatives del Principal. A una se veu la fatxada del Teatre Principal als seus inicis, quan el carrer dels bous, (avui carrer amistat), estava sense asfaltar, l’altra una imatge amb l’escriptor Rafel Ferrer Massanet, en Manuel Rigoberto Fuster, N’Alfonso Puerto i en "gorrió", un home que feia de sabater i era l'encarregat del Teatre Pincipal a l’entrada principal i també es pot veure les vitrines del darrer dia, on es poden veure  (igual que a s’Agrícola), diversos cartels d’algunes de les actuacions duites a Terme al Teatre Principal.
    Per acabar, també hi ha la foto on Alfonso Puerto escenifica la darrera vegada que se tanquen les portes del Teatre Principal com a tal.




    L'acte de inauguració va contar amb la presència de Toni Ferrer Vallespir, periodista i director de la revista Perlas Y cuevas que fa fer un breu repàs de la vida del Teatre Principal, que hi havia al carrer dels bous, avui carrer amistad.