Projecció Una Droga Llamada Helen


Enguany es celebren 50 anys del rodatge de la pel·lícula de cinema comercial "Una droga Llamada Helen"  Aquest film es una coproducció Italo-franco-espanyola dirigida per Umberto Lenzi i protagonitzada per la nort-americana Carol Baker i el francès  Jean Sorel .
"Una droga Llamada Helen" està filmada a Eurotel de Costa des Pins (Son Servera), Cala Bona, Cala Rajada, Formentor, Palma, Policlínica Miramar Coves d’Artà i Porto Cristo on se poden veure perfectament imatges de es Far, Sa torre des Falcons, es Siroco, i el moll.
Sa pel·lícula se va estrenar a Madrid el 14 de febrer de 1971 i un any desprès el mes de febrer de 1972 se projectava a sa sala imperial de Manacor.  però clar, amb les retallades de les escenes un poc pujades de tò que va llevar la censura del temps Franquista. En aquesta ocasió a s’Agrícola dia 13 de desembre a les 20 h.  se projectarà tal y com se va filmar, o sigui, amb totes les escenes.
El fet de estar filmada en part a Porto Cristo, va fer que hi sortissin en alguns moments extres portenyos i també el Manacorí Gaspar Forteza (en Parin de sa Comercial Tejidos), que fa el paper de un policia que surt al final de sa pel·lícula
Es obvi que a les hores va esser un èxit comercial i tot un esdeveniment social.
L’acte i el film estarà presentat per Antoni Ferrer Vallespir, periodista i director de la revista Perlas Y Cuevas.