I CICLE DE POESIA A S'AGRICOLA

I Cicle de Poesia a S'Agrícola

Miquel Àngel Riera en el record, des d'una perspectiva femenina

L’Associació Cultural continua el seu programa d’actes amb un homenatge poètic al poeta i escriptor Miquel Àngel Riera, que inaugurarà un cicle de poesia previst per l’entitat cultural al llarg del 2022.

L’acte, programat per dia 14 d’octubre a les 20.00 hores, a la Sala d’actes del primer pis de s’Agrícola,  durà el títol: Miquel Àngel Riera en el record, des d'una perspectiva femenina. I ha estat organitzat i coordinat per l’assagista i poetessa manacorina M. Magdalena Gelabert, que, a més, es farà càrrec de la presentació de l’acte.

L’homenatge poètic constarà de tres parts. Per encetar la vetllada, Maria del Mar Riera i Roser Vallès, filla i esposa de l’autor respectivament, faran una presentació de la  figura de Miquel Àngel Riera. A continuació, les poetesses  Roser Amills, Àngels Cardona, Emmi Finozzi, M. Magdalena Gelabert i Cristina Salom realitzaran una lectura comentada de poemes escollits de l’autor manacorí. Per acabar, les joveníssimes veus de Joana Duran Riera, Francesca Duran, Roser Galmés Riera, Maria Nadal i Roser Riera Cabrer, en un apartat que M. Magdalena Gelabert ha definit com a Miquel Àngel Riera de cara al futur, ens oferiran una mostra de com veuen elles l’obra que ens ha deixat l’escriptor i poeta manacorí.

Durant els dos intervals de l’acte i com a cloenda del recital, la musicòloga Bàrbara Duran ens oferirà al piano tres obres de Bach.