Presentació del llibre "Necessit dir t’estim” de Maria Antònia Quetgles Llull.

    De la mà de l’editorial Purpurina, que dirigeix Marga Serrano Servera, ahir se va presentar “Necessit dir t’estim” de Maria Antònia Quetgles Llull, amb il·lustracions de Raquel Moreno Nadal.
La editora, ressaltà la il·lusió que li feia retornar desprès de la pandèmia a participar de la presentació d’obres escrites, i ho fà apostant per dues joves amb un conte per adults, plè de reflexions que si bé parteixen d’una experiència personal de l’autora de l’obra, fa que poc o molt el lector si pugui veure reflexa.
Miquel Daniel Solivelles, fou l’encarregat de definir a Maria Antònia. Ho va fer començant des de els tres anys, tota una ( jove) vida anant als mateixos centres educatius, compartint vivències, il·lusions, fracassos i assolint reptes personals fina ara. A més En Miquel Daniel fou el fil conductor de l’obra ja que posar en contacte l’escriptora amb la il·lustradora.
Raquel Moreno va fer un existiu repàs a les il·lustracions, des de quin va esser l’encàrrec fins al que podia significar cada un del elements i colors. Tot i que no era la primera obra que il·lustrava, si que es definia com afortunada no tan sols per la feina a fer, si no pel fet d’haver conegut a Maria Antònia Quetgles.
Per acabar Maria Antònia Quetgles, va fer un repàs cronològic de la malaltia coronària de sa mare Margalida Llull, des de que li va esser diagnosticada, fins al dia de la seva mort y explicà com de les diferents cosses que li succeïen les anava anotant i ara tres anys després les ha convertides amb obra escrita, “Necessit dir t’estim”  amb el pròleg de la psicòlega Maria Magdalena Ramón resumeix unes vivencies amb frasses seguides de una visió-explicació de la mateixa, acompanyades sempre amb una imatge traductora de les paraules i un color com a fil conductor del conjunt.

El públic que omplia de gom a gom la sala d’actes de s’Agrícola, varen aplaudir i felicitar a les artistes i varen poder tenir obres  dedicades per Maria Antònia i Raquel Moreno.