ACTUACIÓ ALUMNES CONSERVATORI MANACOR


ACTUACIÓ A S'AGRÍCOLA DE 16 MÚSICS DEL CONSERVATORI DE MÚSICA DE MANACOR

Diumenge, 7 d'abril, a les 7,30 de l'horabaixa, a la sala d'exposicions de s'Agrícola, setze alumnes d'entre 12 i 16 anys del Conservatori de Música de Manacor, que dirigeix Jaume Tomàs, ens oferiren un interessant i variat mostrari d'algunes de les obres que formen part del pla d'estudis del conservatori.
Jordi Pedrals, Joan Albert Garau, Tonina Galmés, Marc Simarro, Adrià Gili i Bàrbara Moragues interpretaren al piano peces de Mendelssohn, de Bartok, de Hulau i de Haydn.  Bàrbara Miquel, Óscar Cabrera i Asier Sánchez, executaren a la Marimba peces d'Alice Gómez, de Karen Erwin i de Schuman. Pau Roca al contrabaix, acompanyat de Toni Rian, professor de piano del conservatori, va tocar una sonata de Marcello. Miquel Aristondo i Tomeu Bassa, també acompanyats al piano per Toni Rian, interpretaren a la trompeta una composició de Salvador Brotons i una de Teleman. Vicenç Pérez i Joan Llinàs, ambdós clarinetistes, amb Toni Rian al piano, tocaren el primer i el tercer motiu del concert per a clarinet de C. Stamitz. I, finalment, Francesca Sureda, a la flauta, acompanyada a la guitarra per Toni Joan Martí i al piano per Toni Rian, ens va oferir un Divertimento, de M. Giuliani, i el primer moviment del concert per piano i flauta de Mozart.
Una magnífica vetlada oferida per aquests setze músics joveníssims del Conservatori de Música de Manacor que s'Agrícola, amb la inestimable col·laboració dels professors i  de Jaume Tomàs, el seu director, té previst repetir en properes ocasions dins la seva programació musical.