INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ DEDICADA A LA SETMANA SANTA

Inauguració a s'Agrícola de l'exposició col·lectiva dedicada a la Setmana Santa.
A continuació unes pinzellades de l'exposició, l'Associació Cultural s'Agrícola de Manacor, el passat dia 5 d'abril inaugurà una interessant exposició col·lectiva dedicada a la Setmana Santa, amb obres dels pintors: Joan Brunet, Catalina Amengual, Ana Mascaró, Rafel Perelló, Jaume Rosselló "Robí", Francisca Muntaner, Antònia Rosselló, Maria Pinya i Catalina Artigues. També estaven presents a l'exposició les obres de les Confraries de Manacor. L'exposició es podrà visitar fins al dia 21 d'abril. Els pintors abans mencionats faran donació de la seva obra en favor d'un sopar-subhasta organitzada per l'Associació de Confraries que dirigeix Maria Sansó, en el Restaurant Sa Gruta Nova, serà el dia 3 de maig a les 21 h, els tiquets per participar es podran obtenir a qualsevol de les confraries i també al bar s'Agrícola. Aquesta exposició ha estat organitzada per l'Associació de Confraries de Manacor i l'Associació Cultural s'Agrícola. 
L'exposició col.lectiva va esser un rotund èxit, la sala d'exposicions es va omplir per complet d'amics, familiars, admiradors, entre ells estaven la batlessa Catalina Riera, els regidors del nostre Ajuntament, Isabel Febrer, Maria Antonia Sansó, Maria Bel Bauzá, Joan Sagrera i Miquel Perelló, també hi va estar present el rector Antoni Amoros i el delegat episcopal de les confraries Jaume Rigo. Evidentment no podien faltar els artistes que havien fet donació de les seves obres.
La presentació de l'acte la va realitzar qui subscriu la crònica i també varen fer parlaments la batlessa i la presidenta de l'Associació de Confraries Maria Sansó.
Des d'aquest espai agraïm també la participació dels pintors, els quals sempre estan disposats a participar en tota classe d'actes benèfics, el qual diu molt d'ells. 
Ana Mascaró, Assessora Cultural.