TROBADA DE LES JUNTES DIRECTIVES DE s'AGRÍCOLA I LA FUNDACIÓ CULTURAL ES CONVENT D'INCA

Divendres 5 d'abril integrants de la Junta Directiva de s'Agrícola, encapçalada pel seu president Llorenç Femenies, es varen desplaçar a Inca on varen ser rebuts per la Junta Directiva de la Fundació Cultura es Convent d'Inca, l'associació germana de la capital del Raiguer. També va assistir uns dels seus patrons més actiu, Pere Pascual.
Varen esser rebuts a la seu de la Fundació a l'antic convent de les franciscanes d'Inca i obsequiats amb un dinar a la capella neogòtica magníficament restaurada i el marc on realitzen les distintes activitats culturals de la Fundació.
En el curs de la trobada els membres de la Fundació varen explicar les activitats que desenvolupen i va tenir lloc un intercanvi d'impressions i propostes d'activitats en comú.
Per part de s'Agrícola es va fer entrega d'uns llibres de la història de Manacor i un lot de sospirs. La presidenta de la Fundació, Carme Lorente, va fer entrega d'un obsequi en nom d'Es Convent que ocuparà un lloc destacat a la nostra seu.
En definitiva una trobada molt interessant on els manacorins ens vàrem sentir molt ben rebuts i complimentats. Esperam a la pròxima rebre igual de bé als nostres germans inquers.