EXPOSICIÓ DEL PINTOR JORDI POQUET

El pintor Jordi Poquet, un gran del món de l'art, inaugura exposició a s'Agrícola dia 4 de maig a les 20 h.
Jordi Poquet (1953-Santa Margalida) va ingressar a l'escola de Magisteri i a l'escola d'Arts de Palma. Fa més de 50 anys que pinta amb una gran passió. Ha realitzat mostres de pintura a quasi tota Espanya i bona part del territori europeu, i naturalment a les nostres illes. 
L'exposició de Manacor dur pet titul "Mediterrània" on es pot observar detengudament la seva obra, la profunda vocació que va més enllà de la mera expressió estètica, treballant amb molt de cuidat el detall. El classificaria com un pintor d'emocions, la literatura i els vents lírics inunden els seus quadres. Ha recorregut molt pintant al natural quasi tots els racons més bonics de Mallorca. Treballa l'escultura, el modelatge, ceràmica, gravat i especialment la pintura. Comparteix les seves dues passions, l'art i l'ensenyament. De caràcter inquiet, voraç amb la vida, quan passejam la mirada per les seves obres i la realitat que la rodeja, podem observar una sensibilitat molt personal.
L'Exposició es podrà visitar fins al dia 17 de maig, els convidam a veure aquesta brillant exposició i també al petit refrigeri. No poden faltar a aquesta cita amb l'art.
Ana Mascaró, assessora cultural s'Agrícola.