Alexandra Castillo exposa a s'Agrícola


Dissabte dia 8 de febrer la pintora Alexandra Castillo Campoy, guanyadora de l'edició 2013 del certamen de pintura de s'Agrícola, exposarà a la nostra sala. Aquesta alacantina, nascuda a Alcoi el 1982, es va llicenciar en Belles Arts a la Universidad Miguel Hernández (Elx). Tot i la seva joventut, ha participat en nombroses exposicions col·lectives, com ara a la Sala d'Exposicions de la Banca March de Manacor, al Bar Xarop de Manacor, a Sa Torre de Ses puntes, a la Galeria SACMA de Manacor, a la Casa de Cultura de Felanitx, al Palau de les Arts d'Altea (Alacant), a Baza (Granada), a ARTIB, a l'Espai Ramon Llull de Palma, al Centro Sociocultural s’Alameda (Eivissa), a l'Auditòrium de Sa Màniga de Cala Millor, a Can Planes, Museu d’Art Contemporani de Mallorca (Sa Pobla); fora del territori espanyol ha exposat en mostres col·lectives a la St. James Gallery (Londres) i a la seu de l'Instituto Cervantes de Varsovia.

La seva obra ha estat portada de la revista cuatrimestral Al-Cantillo, editada per l'Ajuntament de Serón (Almeria) en col·laboració amb l'Instituto Andaluz de la Juventud, amb motiu del IV Centenari del Quijote.

A títol individual ha presentat "Identidad", a l'àrea da pintura de la Universidad Miguel Hernández. Altea, (Alacant 2008), i el 2013 va exposar ja a la nostra sala de s'Agrícola sota el títol "Vital Logarítmica".

Alexandra Castillo ha estat guanyadora de diferents concursos i premis entre els quals un accèssit en el certamen Art Fresc (Diari de Mallorca, Palma 2008), segon premi en el “II Certamen de Pintura Jove”de l'Associació Cultural s’Agrícola (2012), ¨primer premi en la convocatòria següent, “III Certamen de Pintura Jove” (2013).