SALUDAM EL 2014 AMB UNA EXPOSICIÓ DE PINTURA

S'Agrícola obre el 2014 amb l'exposició de pintura de la manacorina Ana Mascaró, una artista internacional que ha pogut fer un buit entre els seus projectes per mostrar la seva obra a Manacor. El 2013 va exposar al Palazzo Gallio di Gravedona, a Lago di Como, a la mostra internacional “Dall'Aqua nasce l'Anima” (=de l'aigua neix l'ànima), organitzada pel conegut Marcello Cazzaniga. Tan bon punt tanqui l'exposició de s'Agrícola partirà cap a Londres, per a la inauguració d'una exposició seva a l'hotel Bulgari d'aquesta ciutat, a tocar de Hyde Park.
Ana Mascaró té ja una gran carrera de vint-i-cinc anys que ha anat cada vegada a més. Les seves obres han passat per Toledo, Madrid, Granada, Àustria, Bulgària, França... Només a tall d'exemple, una de les seves obres és portada del CD Fuego Lento, Latin Lounge Project, una altra roman exposada al Museum of Contemporary Art de Washington D C. Cal destacar a nivell internacional la seva presència a la Saatchi Gallery, del prestigiós Charles Saatchi.

Els quadres d'Ana Mascaró tenen una gran força. Els colors sembla que volen sortir de l'espai que els emmarca i suggereixen impulsos incontrolables, gairebé explosions. L'exposició “Inspiraciones del Alma” s'inaugurarà el pròxim divendres 10 de gener a les 20:30 i es podrà visitar fins al 26 d'aquest mes.