Concert del tàndem Bonnín - García Mallada

Com havíem anunciat, el passat divendres 24 de gener va tenir lloc el concert a la sala de s'Agrícola per part de José L. García Mallada i de Pedro Bonnín. El concert va tenir quatre parts, en les quals es varen anar alternant els dos intèrprets. Per començar Pedro Bonnín va tocar el tema de la pel·lícula “La llista de Schlinder”, composat per JohnWilliams, una peça de Chopin i sis petites composicions de R. Schumann, de l'àlbum Für die Junge

Seguidament fou el torn de J. L. García Mallada, el qual va interpretar composicions pròpies: “regnat”, que és la sintonia del seu programa televisiu “Sal i Llum”, dues nadales (una de les quals tenia el ritme d'havanera) i una selecció de la seva “suite mallorquina”.
Després tornà a pujar a la tarima Pedro Bonnín i ho féu per interpretar “Für Elise” i el segon moviment de la sonata “Patètica” de Beethoven. Finalment el sr. García Mallada va fer-nos escoltar algunes parts de la seva “suite de danses”, que foren el parado, una jota, una mateixa i també una peça amb el títol de “Pobles germans” que aconsegueix juntar ritmes mallorquins i paraguais, no tan distants musicalment.

 
Degut als forts aplaudiments, els dos intèrprets es veieren obligats a fer un “bis”. Bonnin oferí el primer moviment d'un concert per a piano i violí de Mozart i José L. García Mallada es va acomiadar amb un “zapateado”.