DIVENDRES 27 NOVA CITA AMB LA MÚSICA

S’Agrícola, seguint la seva programació d’actes culturals musicals, ofereix un esdeveniment d’alt nivell amb el tenor artanenc, Antoni Lliteres i el pianista felanitxer, Joan Ciria .

Tots els aficionats a la bona música tenen una cita a s’Agrícola, a Manacor, per aprofitar la presència de dos grans professionals per poder gaudir d’un programa excepcional.


Antoni Lliteres Pastor, tenor, nascut a Artà, és Diplomat en Magisteri d’Educació Musical per la UIB. Ingressà al Conservatori Professional de Mallorca i després es desplaça a Barcelona per estudiar el Grau Superior de cant al Conservatori del Liceu.
Obté la llicenciatura l’any 2013 i ha realitzat concerts arreu de l’illa. Actualment es dedica a la docència d’escolars. Realitza recitals de música clàssica com a solista i n’és especialista en la música popular. Un itinerari formatiu que avala la seva professionalitat. Entre nosaltres a s’Agrícola el proper divendres.

Joan Ciria Maimó, pianista, nascut a Felanitx i que comença els seus estudis de piano a la prestigiosa escola de música Pare Aulí. Ingressà al Conservatori Professional de Mallorca i tot seguit al Conservatori Superior de les Illes Balears. Obté la llicenciatura el 2013. Interpretà el Concert en Do Major per a piano i orquestra de W.A.Mozart. Ha estrenat nombroses obres de compositors mallorquins actuals dins concerts en solitari.
Escriu articles sobre la història de la música a Mallorca. És actualment professor de piano i pianista acompanyant a l’Escola Conservatori Professional de Música de Felanitx. Aquest divendres actuarà a la gala musical de s’Agrícola.

L’Associació cultural s’Agrícola compromesa amb la promoció cultural de la nostra ciutat s’honora de poder organitzar actes culturals de relleu, com el del proper dia 27 de febrer. Els programes de mà que s’entregaran a l’entrada indiquen que el concert estarà dividit en dues parts, amb un tast de les millors obres seleccionades per tal ocasió.