COMENÇAM EL MES DE MARÇ AMB FORÇA

S'Agrícola comença setmana i mes de març tirant la casa per la finestra: dijous dia 5 a les 20:30 s'inaugura a la nostra sala una exposició d'aquarel·les de Matías Mandilego (1919-1996).
El tema podríem dir que són els paisatges de la nostra terra, tant els d'interior (muntanyes, ametlers, ...) com els urbans (n'hi ha dos de Manacor) o bé els d'arran de mar (Porto Cristo, Porto Petro, Cala d'Or...); complementats amb algunes petites obres florals.
Aquarel·les i alguns olis que poden fer notar l'evolució de l'obra pictòrica de Mandilego: partint d'una forma molt clara i precisa fins a aconseguir el concepte de l'objecte amb una sola pinzellada o a partir del traç determinat d'un color.

L'endemà, el divendres 6, tot aprofitant la visita pastoral que Monsenyor Javier Salinas, Bisbe de Mallorca, fa a Manacor, s'Agrícola l'ha convidat a fer una conferència. El títol, ben suggerent, és “Com humanitzar la ciutat”, i complementa l'altra conferència que ha fet aquests dies a la seu de l'Obra Cultural de Manacor, “El moment actual de l'Església”. Presentarà el conferenciant el sr. rector de Manacor, d. Andreu Genovart.