EL REPORTATGE DEL CONCERT DE VALENTIN MOLDOVAN I MARINA MOYÀ



El passat diumenge 13 de desembre, dia de Santa Llúcia, vam poder assistir a l’Associació Cultural s’Agrícola a un concert de saxòfon i piano, a càrrec de dos joves intèrprets: Marina Moyà i Valentin Moldovan, com ja vos anunciàvem.
La vetllada va començar amb la interpretació, per part d’Anna Roig
i Soler, d’una peça del mateix Valentin Moldovan, el “Preludi número 1 en Mi Major per a mà esquerra”. Aquesta peça va ser el punt de partida per a la presentació i el concert de Marina Moyà i Valentin Moldovan. 
Aquests dos joves intèrprets ens van oferir un variat repertori d’autors francesos i un d’espanyol. Van tocar “Chanson et Passepied” de Jeanine Rueff, “Ballade” de Henri Tomasi, “Estudi nº1 i 2” de Charles Koechlin, “Siete Canciones Populares Españolas” de Manuel de Falla i “Fantaisie sur un thème original” de Jules Demerssemann, obres totes elles que van servir per demostrar el domini dels dos joves amb el saxòfon i el piano.

 
Després del fort aplaudiment del públic, ens van oferir un bis, una peça del jove pianista titulada “Romanza”.

 
Cal dir que el públic va quedar encantat amb la interpretació de Marina i Valentin, que van quedar ben convidats per a una altra ocasió.