ENTREGA DE LES A DE PLATA 2015

El passat dissabte dia 19 celebràrem la Gala de Nadal, on es va fer l’entrega dels ja tradicionals guardons “A de plata” a tots aquells socis de l’Associació Cultural s’Agrícola que fa cinquanta anys que en són socis (Martí Busquets, Gabriel Galmés, Pedro Galmés, Antoni Galmés, José Llodrà, Jaime Piña, José Sagrera i Juan Sanmartí).  
En aquesta mateixa gala es va fer entrega d’una placa a Manuel Manzanaro en agraïment a la seva tasca, de forma gratuïta, d’elaboració dels cartells de les diferents activitats.
Seguidament vam assistir al Concert de Nadal, amb Andreu Riera al piano i Marga Ros a la veu.
Aquests dos músics estaren acompanyats per altres artistes com Tomeu Matamalas (guitarra i veu), Miquel Llull (piano i veu) i Júlia Obrador (veu). Van interpretar un conjunt ben variat de cançons, des d’artistes nacionals (Sabina i Fito Páez) fins a internacionals (Lionel Richie, Diana Ross, Alicia Keys, Etta James, Quincy Jones, Stevie Wonder i Bryan Adams), sense oblidar artistes nostres com els mateixos Tomeu Matamalas i Miquel Llull o Josep Ros.


 














Van acabar amb una nadala, com no podia ser d’altra manera, i fent una cançó dels Beatles a mode de bis.

Finalment, el senyor president, don Llorenç Femenias, va fer un breu i sentit discurs, en el qual va donar l’enhorabona als socis guardonats, i va destacar algunes de les activitats programades al llarg de l’any, al mateix temps que convidava a tots els assistents a participar activament en la proposta d’activitats. Per acabar, ens va felicitar el Nadal i va donar pas al brindis i una mica de refresc per a celebrar les Festes.