I DEMÀ DIUMENGE, UN TAST DE ROMANTICISME (PIANO I CLARINET)

CONCERT DE 3ANGLES

Demà diumenge, dia 21 de febrer, podrem assistir al concert de 3Angles a l'Associació Cultural s'Agrícola. Serà a les vuit de l'horabaixa.
3Angles és una jove formació musical. Neix l'estiu de 2015 com a trobada musical i amistosa entre els seus membres, Teresa Lecumberri, Rafel Caldentey i Lamia Bensmaïl, a l'illa de Mallorca. Engeguen aquest projecte cambrístic d'una manera lúdica però efectiva i amb un enfocament didactista. El seu amor pel repertori romàntic va de la mà amb el convenciment de que és possible apropar-lo a un públic d'una manera cordial i entenedora.

Teresa Lecumberri és titulada superior de Clarinet pel Conservatori de Castelló, obté posteriorment el Màster en Interpretació a la Universitat Internacional d'Andalusia. Una de les més notables influències a la seva carrera és la de José L. Estellés (Orquestra Ciutat de Granada) de qui continua rebent els consells. Actualment és professora de clarinet a l'Escola Municipal de Música de Terol “Antón García Abril”.

Rafel Caldentey realitza els seus estudis de clarinet a Madrid, Stuttgart i Los Angeles. Els seus interessos al camp de la interpretació van des de la música antiga a la contemporània i la música de cambra. Actualment és membre de la Banda Municipal de Música de Palma de Mallorca.

Lamia Bensmaïl inicia la seva formació al Conservatori de Toulousse, on obté els títols superiors de Piano i Música de cambra. Amplia els seus estudis al Real Conservatori Superior de Música de Madrid amb Ana Guijarro i s'interessa més endavant per la música antiga, estudiant pianoforte al Departament de Música Antiga de Toulouse i a l'Escola Superior de Música de Catalunya. Actualment és professora de piano a l'escola de música-conservatori professional CEM de Terrassa.

Estau tots convidats!