DARRER CONCERT DE TEMPORADA DE S'AGRÍCOLA


El passat diumenge, dia 17 de juny, es va celebrar a  s'Agrícola el darrer concert programat per aquesta temporada 2018 prèvia a l'estiu. Si no hi ha res de nou, a finals de setembre o principis d'octubre, l'Associació Cultural manacorina tornarà a posar en marxa el seu calendari d'exposicions, concerts musicals i conferències.
El concert de diumenge, idò, va anar a càrrec dels alumnes del Conservatori Superior de Música de Palma, que ens oferiren una mostra de música de cambra per a veu, àries d'Òpera i romanços de Sarsuela. Un excel·lent recull de peces musicals del repertori internacional estudiades al Departament de Cant del Conservatori Superior dins el curs d'enguany.
Inma Hidalgo, Eva Castanedo i Lara Ibáñez, sopranos; Lucia Stanizzo, mezzosoprano i Guillem Grimalt, tenor, acompanyats al piano per Felipe Aguirre, interpretaren com a solistes o a duet peces selectes de Haendel, Schuman, Brahms Mozart, Bellini, Gluck, Poulenc, Messager, Serrano, Granados, Moreno Torroba i Puccini. A petició del públic, els cantants oferiren un bis: “Autrefois et Aujourd'hui”, una cançó molt graciosa de la breu òpera còmica “La chançon de  Fortunio”, de Jacques Offenbach.
Un magnífic acte de cloenda musical per la brillant temporada cultural 2017-2018 que ha duit a terme l'Associació Cultural s'Agrícola. Esperam amb impaciència els propers actes culturals, que com hem dit, es reprendran el proper octubre després de la pausa estiuenca.