EXPOSICIÓ "MALLORCA IDÍL.LICA"




            L’Associació Cultural s’Agrícola els convida a l’exposició “Mallorca idíl·lica “del pintor Miguel Reche, que s’inaugurarà el proper dissabte dia 9 de juny i que es podrà visitar fins el dia 24 del mateix mes.
            Miguel Reche ha realitzat més d’un centenar d’exposicions, tant a Espanya com a l’estranger. I ha fet exposicions amb artistes de gran renom com Chillida i Subirachs.
            El mateix pintor ens ha contat que “la pintura és bàsicament una forma d’expressió, on conflueixen infinitat de factors, que tenen a veure sobretot amb la sensibilitat, els sentiments i les emocions. En el meu cas, representa, sens dubte, una necessitat vital. M’aporta entusiasme, il·lusió, esperit de lluita i de superació... En definitiva, m’aporta vida”.
            Miguel Reche és un artista impressionista, amb tendència a l’expressionisme. En la seva evolució s’han produït diversos canvis que, de vegades, han fregat l’abstracció. En aquesta exposició de s’Agrícola ens presentarà la seva particular visió figurativa. Les obres que podrem veure són totes olis.
Els esperam el proper dissabte a les 20h, a la sala d’exposicions de s’Agrícola, on a més de disfrutar dels quadres de l’artista, farem un brindis per l’art.