INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ DEL PINTOR MIGUEL RECHE, QUE ES PODRÀ VISITAR FINS AL DIA 24 DE JUNY



El passat dissabte 9 de juny va tenir lloc, a la sala d’exposicions de l’Associació Cultural s’Agrícola, la inauguració de l’exposició “Mallorca idíl·lica” de Miguel Reche. Fou un èxit rotund.
            Miguel Reche és un home amb un gran temperament artístic, que demostra la seva passió profunda sobre la seva obra i sobre la connexió amb l’illa de Mallorca. El cel mallorquí és una font d’inspiració per a ell i ha donat lloc a elements que configuren gran part de la seva obra.
            Miguel Reche, nascut a Almeria, es va instal·lar a Inca, on viu actualment. Les seves pintures ens traslladen a meravellosos escenaris de la mar, del camp  i de la ciutat mallorquina. L’artista sap captar la seva essència i la llum del moment, l’instant precís. En la seva varietat temàtica predominen el paisatge i la figura, interpretats segons el seu concepte personal, la seva peculiar visió y la seva manera de sentir les coses.

Podríem classificar l’artista en un impressionisme particular amb tendència a l’expressionisme. La tècnica que utilitza va des de l’oli a l’acrílic, passant pel gravat i la tècnica mixta. Els seus quadres es nodreixen de llocs on el silenci predomina, reflectint molta serenitat, com es pot observar, per exemple, en els llaüts que pareixen surar tranquil·lament en les seves pintures.
Els seus hermosos paisatges ens mostren els efectes de la llum i ens transmeten la pau i la frescor del lloc a les nostres ànimes, amb una simfonia majestuosa de colors que Miguel Reche domina a la perfecció, fent-nos arribar l’emoció dels atractius cromàtics de la natura, al mateix temps que ens transmeten la força de la sàvia de la vida.

Si encara no ho heu fet, no dubteu en visitar l’exposició i disfrutar dels quadres de Miguel Reche. Recordau que l’exposició hi serà fins dia 24, diada de Sant Joan.