CONCERT "CANÇONS D'UNA MAR OBERTA"


CONCERT DE SAMANIDIS&SKjONHAUG A S'AGRÍCOLA

L'Associació Cultural manacorina s'Agrícola, que després d'una breu aturada estiuenca ha tornat a posar en marxa el seu calendari d'exposicions, concerts musicals i conferències, va celebrar el passat diumenge, dia 4 de novembre, el segon dels concerts musicals programat per aquesta temporada 2018-2019. El concert va anar a càrrec d'un duet format per Irina Cotseli, veu i piano, de nacionalitat greca però establerta a Mallorca des de fa quinze anys, i Christian Hoel Skjonhaug, contrabaixista, noruec establert també a Mallorca.
El duet s'anomena SAMANIDIS&SKjONHAUG i baix el títol genèric de CANÇONS D'UNA MAR OBERTA, interpretaren un brillant concert dividit en tres parts. En la primera part tocaren composicions greques dels autors Mikis Theodorakis, Odysseas Elytis i Giorgos Seferis; en la segona composicions d'Eduard Grieg basades en el folklore noruec, i en la tercera part ens oferiren cançons de compositors francesos tan famosos com Jacques Brel, Edith Piaf  o Jacques Prévert.
Els oients, que omplien la sala d'exposicions i concerts del primer pis de s'Agrícola, requeriren dos bisos dels músics. Irina i Christian acabaren la seva actuació amb una magnífica versió de l'emblemàtic romanç “La dama de Mallorca”, que curiosament al Principat és conegut com “La dama d'Aragó”.
Per el proper 9 de desembre, està prevista a s'Agrícola l'actuació de Marga Ros, acompanyada per un trio format per piano, baix i bateria.