EL PINTOR NILS BURWITS SOLIDARI AMB ELS DAMNIFICATS DE LES INUNDACIONS.


El pintor Nils Burwitz solidari amb els damnificats de les inundacions a Sant Llorenç.


A s'Agrícola el gran artista Nils Burwitz i el sr. Richard el dissabte 16 de novembre, han realitzat l'entrega de 1.800 eur pels damnificats de les inundacions al municipi de Sant Llorenç.
El pintor Nils Burwitz que aquests dies tenia exposició a s'Agrícola, el dia de la inauguració, va anunciar que entregaria l'import de la venda del primer quadre que s'adquirís a aquesta. El sr. Richard va esser el comprador d'una magnífica aquarel·la titulada "Formentor" i el seu import va esser destinat a pal·liar els afectes de les inundacions. 
A l'entrega de la donació a més del pintor assistiren el batle de Sant Llorenç Mateu Puigros acompanyat per la regidora Alícia Duran, el president de s'Agrícola Llorenç Femenies i el comprador del quadre sr. Richard.




A s'Agrícola el gran artista Nils Burwitz i el sr. Richard han realitzat una donació de 1.800 euros pels damnificats a les inundacions de Sant Llorenç.
Aquest gran mestre de l'art, el passat 3 de novembre va inaugurà una exposició a la sala de l'Associació Cultural s'Agrícola de Manacor. La primera obra venuda, una aquerela titulada "Formentor"adquirida pel sr. Richard, i tal com havia proposat el pintor Burwitz l'import va esser oferit al batle de Sant Llorenç Mateu Puigros.
Nils, tal com queda refletxat a una extensa entrevista al Manacor Comarcal, és un dels grans artistes de l'art. Les seves obres han recorregut tot el món i ha estat homenatjat a multitud de països. Ha realitzat gravats al taller de Joan <Miró, titulats el Miró invisible. En el catàleg d'una brillant exposició que va realitzar al Museu de Berlín, podem trobarescriptors i polítics com Nelson Mandela, Mario Vargas Llosa, Camilo Jose Cela etc. 
L'exposició va esser un gran èxit, amb compradors de tota l'illa. El gran talent de Nils es va fer patent i és que algunes persones naixen amb un destí i una força artística especial.
Gràcies Nils, de part dels damnificats i especialment de Mateu Puigros i l'Associació Cultural s'Agrícola que presideix el sr. Llorenç Femenies, rep el nostre agraïment més sincer. 
Ana Mascaró