INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ DEL GRAN PINTOR NILS BURWITZ


El dia 3 de novembre la sala d'exposicions de s'Agrícola inaugurà l'exposició de Nils Burwitz amb gran èxit. Nils és un artista consolidat i amb una àmplia carrera artística. Ha estat guardonat a diferents països i hi ha obra seva a museus i biblioteques públiques de molts d'estats. Aquest alemany d'origen sud-africà i arrelat a Valldemossa, va oferir un suggerent menú artístic per paladars exigents, que tots els presents varen poder degustar. L'exposició es podrà visitar fins al 17 de novembre i és una cita ineludible
S'Agrícola presenta una exposició d'un gran nivell artístic.
Ana Mascaró, assessora d'art de s'Agrícola








A l'exposició de Nils Burwitz, els assistents varen poder gaudir de les explicacions de l'artista de diverses obres que estaven exposades, així es va poder conèixer millor el seu procés creatiu i la significació que per l'artista tenen les seves creacions. Va tenir un record entranyable per la primera exposició, que va fer a la nostra ciutat, a la desapareguda galeria "Es Cau", que dirigir l'escritor Rafel Ferrer Massanet. Poguérem observar la seva mestria a les obres exposades, aquarel·les, olis i vitralls que ens varen fer participes de la bellesa de la serra de tramuntana i de l'homenatge a personatges com a Josep Maria Llompart i Baltasar Porcel on incorpora a l'aquarel·la uns escrits de gran sensibilitat i humanitat.
També coneguérem la seva part humana, com a gran persona que és, i per això sensible, davant la desgràcia del municipi veïnat de Sant Llorenç, fer donació de l'import de la venda del primer quadre de l'exposició, aquesta donació es realitzarà pròximament, entregant l'import al batle llorencí el Sr. Mateu Puigòs.