CONCERT DE QDART A S'AGRÍCOLA


El passat diumenge, dia 10 de febrer, es va celebrar a  s'Agrícola el concert programat per aquesta primera quinzena, que va anar a càrrec de QDART, un quintet musical integrat per Francesca Artigues, piano i veu; Joan Carles Julià, saxo-tenor; Joan Oliver, guitarra; Joan Toni Roig, bateria  i Ginés Valverde, contrabaix.
         A la Sala d'exposicions de s'Agrícola, que estava ben plena, QDART interpretaren una dotzena de poemes musicats per ells mateixos de poetes  d’arreu de Mallorca i Catalunya, com per exemple Salvador Espriu, Antònia Vicens, Antoni Vidal Ferrando, Bàrbara M. Oliver, Pau Vadell, Glòria Julià, Lucia Pietreli, Carmen Vañó i també del manacorí Bernat Nadal.
         Els músics de QDART tocaren també algunes cançons de notable qualitat amb lletra i música de creació pròpia. Tant els poemes musicats com les cançons pròpies  estaven dins un estil que podríem dir que combina la cançó d'autor amb ritmes diversos que recorden el swing i el jazz.
         Tot i els insistents aplaudiments del públic, QDART  no ens va obsequiar amb el preceptiu “bis”, perquè, segons va explicar Francesca Artigues, la pianista i cantant, ja s'havien excedit molt del temps previst d'actuació.
         En conjunt, una vetlada musical molt agradable.