DARRER CONCERT DE LA TEMPORADA DE MÚSICA

Darrer concert de la temporada de música.

El dissabte 8 de juny se celebrarà el darrer concert de la temporada de música 2018/2019 de s'Agrícola. Per això i aprofitant que aquests dies se celebren les Fires i Festes de Manacor, aquest acte s'inclou dins aquesta programació i surt del marc tradicional de la sala d'actes. El concert "Dues sopranos & un piano" és realitzarà al pati de ca'n Frau, al carrer Jaume Domenge nº 11. A les 20.30 h es podrà gaudir de música d'òpera, cançó i sarsuela amb l'actuació de les sopranos Inma Delgado i Natàlia Salom acompanyades per n'Andreu Riera al piano. 
Inma Hidalgo va néixer a Barcelona, pertany al Cor Titular del Teatre Principal de Palma i ha col·laborat a diferents temporades d'òpera del teatre, en obres com Rigoletto de Verdi o Novizzia Suor angelica de G.Puccini.
Natàlia Salom és nascuda a Palma, es va formar des de petita al cor infantil i juvenil del Teatre Principal i posteriorment en la Escuela Superior de Canto de Madrid. Com a solista ha interpretat a Susana en la sarsuela "La Verbena de la Paloma" de Breton. Ha interpretat obres com "Carmen" de G. Bizet i ha realitzat recitals d'òpera i sarsuela a Mallorca i Alemanyia.
Un concert que els aficionats a l'òpera i sarsuela no es poden perdre. L'entrada és gratuïta fins a completar aforament.