DARRERA EXPOSICIÓ DE LA TEMPORADA 2018/2019

Malena Tous, una gran pintora del món de l'art, inaugura exposició a s'Agrícola el dia 15 de juny a les 20 h.

La gran artista Malena Tous el pròxim dia 15 de juny inaugurarà una exposició a l'Associació Cultural s'Agrícola de Manacor, a les 20 h i la mostra es podrà visitar fins al dia 28 d'aquest mateix mes.
Malena Tous (Palma 1957), els elements de les seves composicions són ressonàncies d'una expressió que neix d'una rica sensibilitat, aquesta artista mallorquina té una llarga trajectòria artística, nacional i internacional i a les nostres Illes Balears. Ha realitzat exposicions a Berlín, Moscou, Atenes, Xipre, en el Museu de la Corunya, en el de Menorca, en el Senat de Madrid, en el Museu "Man" de Galícia, a la Fundació Coll Bardolet (Valldemossa), La Caixa a Maó, Centre d'art Contemporani de Màlaga, Biennal de Venècia, Museu Colarte d'Antequera, Fundació Barceló (Palma), etc. 
La seva inquietud artística la dur a investigar nous camps, noves formes i textures. La seva formació artística la va realitzar a Sencelles i Palma. A més d'una gran artista és directora i professora de la seva escola (Art Malena) a Palma. Ha treballat tota classe de tècniques, des del realisme clàssic (retrat, marines, paisatge, bodegons, etc.), emprant l'acrílic, a l'oli, espàtula i moltes tècniques mixtes. Actualment crea les seves pròpies composicions, ficada de ple dins el surrealisme en aquesta nova etapa creativa.
Per aquesta exposició de s'Agrícola, "Pintat damunt pedra", ha realitzat unes obres especials en les quals dur treballant un any, i presentarà la seva obra més recentment pintada. A la mostra és podran observar la riquesa dels tons càlids, taronja, vermell, groc i la textura d'un món imaginari, les seves textures recreen amb molt de realisme les pintures rupestres mil·lenàries, elements terrestres, parets inspirant-se en la pedra.

Des d'aquest espai els convidam a visitar aquesta gran exposició, al mateix temps el celebrarem amb un refrigeri i una copa. No faltin a aquesta cita. 

Ana Mascaró, Assessora Cultural s'Agrícola