INAUGURADA L'EXPOSICIÓ DE MALENA TOUS

Inaugurada a s'Agrícola l'exposició de Malena Tous amb el títol de "Pintat damunt pedra"

El dissabte 15 s'inaugurà l'exposició individual d'aquesta pintora, en la sala d'exposicions de l'Associació Cultural s'Agrícola de Manacor, mostra que es podrà visitar fins al pròxim dia 28 de juny. La presentació va esser a càrrec de la que subscriu, tots els que hi estaven present varen poder gaudir de les diferents obres d'art exposades. A més dels directius i socis de s'Agrícola també varen voler estar presents pintors com Víctor Pou, Fèlix Coll, Amèlia Hermida, Marina Aguilera, Fernando Martin i Mercedes Hortella, així mateix varen poder comptar amb l'assistència del periodista Rafael Gabaldón.
De Malena Tous ens donen bon compte el seu gran nombre d'exposicions que ha realitzat al llarg de la seva trajectòria artística. Aquesta artista nacional i internacional ha realitzat mostres a Itàlia, Moscou, Berlín, Atenes, Xipre, etc. i gran part de la península i evidentment la nostra illa. Per aquesta exposició a s'Agrícola ha realitzat unes obres especials, a base de molta textura, recreant el realisme de les pintures rupestres mil·lenàries. 
Treballadora incansable, imparteix classes de dibuix i pintura en el seu centre educatiu de Palma. Quan passejam la mirada per les seves obres ens trobam expressions a partir del dibuix, de la línia i la forma, perseguint aquest impuls que li ha duit a dibuixar i pintar des d'una sensibilitat molt personal. Malena Tous desenvolupa la investigació a partir de la realitat que l'enrevolta i ens fa respirar cada escena tal com ella l'ha imaginada, evocant la seva intensitat i la seva força vital. La melodia general fa pensar en una recerca exhaustiva damunt l'expressió d'un món que s'allibera en els colors taronja, marrons, ocre, grocs, com eines per assolir aquesta meta de perfeccionament formal. 
Des d'aquest espai donam l'enhorabona a aquesta gran artista que és na Malena Tous i li desitjam tota casta d'èxits.
Ana Mascaró, Crítica d'art i assessora cultural.