CONFERÈNCIA DE JUAN JOSÉ CALDÉS A S’AGRÍCOLA



Divendres passat, dia 14 de febrer, va tenir lloc a l’Associació Cultural S’Agrícola una conferència d’en Juan José Caldés titulada «Colonya Caixa d’Estalvis de Pollença i l’Estalvi Ètic».

En Juan José Caldés és el responsable de l’àrea Institucional de Colonya Caixa de Pollença i coordinador de l’Estalvi Ètic.

Colonya Caixa de Pollença és juntament amb la Caixa d’Ontinyent una de les dues úniques caixes d’estalvis que queden a Espanya. L’Estalvi Ètic és una iniciativa pionera en tot l’Estat que es va crear l’any 1999 com a una forma d’estalvi en la qual es cedeix un percentatge dels seus rendiments per fer Obra Social. Actualment l’Estalvi Ètic és una eina financera plenament consolidada i a l’alça caracteritzada per la transparència i fonamentada en els principis de la Carta per un Món solidari.

El conferenciant va destacar que la seva entitat està compromesa amb la societat de les Illes Balears i en particular amb la petita i mitjana empresa així com l’ajuda a joves emprenedors.

La xerrada va ser molt interessant i ens va mostrar que és possible una altra manera de fer banca diferent de la que fan moltes de les entitats financeres