CONCERT DE REIS A S’AGRÍCOLA

El proper dijous dia 6 de gener a les 19 hores tindrà lloc a S’Agrícola el concert de Reis amb l’actuació de la pianista Déborah Monserrat i del tenor Álvaro Chaves. 

S’interpretaran  peces d’òperes, de cançó lírica i de teatre musical; a més en la part central del concert el duet ha preparat una sorpresa. 

Déborah Monserrat  és nascuda a Ciutadella, començà els estudis musicals als 8 anys sent deixeble principalment dels pianistes: Marlén Coll, Ireneuz Jagla, Manuel Carra i Miquel Estelrich; de direcció de cor: Joan Company i Juan MªEsteban del Pozo; i de direcció d´orquestra: George Pehlivanian i Felipe Aguirre. Obtingué les titulacions superiors de Piano i de Llenguatge Musical al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. 

Ha format part de diferents formacions de cambra compartint escenari amb músics com Adelaida Ponsetí, Iris Taltavull, Lola Bendicho, Gloria Berón, Lluís Sintes i actualment amb Armando Lorente. 

Actualment està immersa en una producció teatral, obra culminant de Lorca , La Casa de Bernarda Alba, que aixecarà teló a principis del 2020. 

Alvaro Cháves ha estudiat Grau Superior de música especialitat en veu en el Conservatori Superior de les Illes Balears on va ser alumne de Josep Ribot, Michelle Wegart, David Mason, Andreu Riera, Yuko Mizutani i Pablo López.  Ha assistit a classes  magistrals com a estudiant de Josep Bros, Alicia Nafé, Sylvia Corbacho, Silvia Getsky, Amelia Felle, Francisco Valls i Miguel Sola. 

 Ha interpretat els següents rols d’òpera: Tamino a "Die Zauberflöte", Beppe  a "Rita", Horaci en "Cançó d'amor i de guerra" i a "La Traviata" Giuseppe així com tenor solista en la Simfonia 9 de Beethoven, Missa de la coronació de Mozart o el Messies de Handel.  També ha treballat en musicals amb productores com Ilusions Teatre, Baleart Music o Max Teatre Musical.  Ha participat en produccions com a corista al Cor del Gran Teatre del Liceu, Cors del Teatre Principal de Palma, Orfeó Valencià Navarro Reverter, Capella Mallorquina i Cor de la Seu catedral de Mallorca.  Altres produccions en les que ha participat han estat: IlDivo Promise, Two Tenors, Il Duo Optimus i Optimus Show amb les que ha cantat per diverses províncies d’Espanya així com a les ciutats alemanyes de Berlin i Bonn.