I CICLE DE POESIA A S'AGRÍCOLA (2)

El segon acte previst per al I Cicle de Poesia a S'Agrícola és una taula rodona que pretén debatre sobre Com encaixa la poesia en el món d'avui? Des de l'òptica editorial. Per això, dimecres, 16 de febrer de 2022 a les 20h hi participaran diversos editors especialitzats en el gènere poètic: Maria Muntaner de l'editorial Lleonard Muntaner, editor; Pau Vadell, al capdavant d'Adia edicions i Antoni Xumet, en representació d'El Gall editor. La moderadora serà M. Magdalena Gelabert.

L' objectiu de la sessió és posar damunt la taula l'edició de llibres de poesia, des de la perspectiva actual. Estudiar la salut de l'edició poètica, les dificultats i els reptes. Es pretén analitzar què suposa editar poesia avui, quines són les particularitats de l'edició de poesia en relació amb els altres gèneres, amb quines dificultats i amb quins aspectes positius es troben.

Per altra banda, també es parlarà de la poesia com a peça clau dins una societat com la nostra que manifesta canvis profunds, de l'experiència personal i professional de poetes i editors, dels premis literaris, dels clàssics i de les noves veus poètiques.